Ismét pályázható a családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatása

Családbarát munkahely pályázatot írt ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a kormányzat ezzel is azt szeretné elérni, hogy a családbarát szemlélet erősödjön.

A pályázat célja olyan családbarát munkahelyek kialakítását és fejlesztését megvalósító munkahelyi családbarát programok támogatása, melyek elősegítik a munka és magánélet összeegyeztetését, a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását. A pályázat nyertesei jogosulttá válnak a „Családbarát Munkahely” cím használatára is a támogatási szerződésben meghatározott feltételek szerint.

Támogatás intenzitása: projekt elszámolható összes költségének 100%-a az elnyert támogatási összeg mértékéig, a pályázathoz saját forrás biztosítása nem kötelező.

Támogatás összege: maximum 3.000.000 Forint

Támogatási időszak: 2015. május 15. és 2016. április 30. közé eső időszak

Országosan rendelkezésre álló keretösszeg: 50.000.000 Ft

A pályázat rövid összefoglalóját itt töltheti le: Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatása

Amennyiben a pályázat felkeltette figyelmét keresse pályázati irodánk tanácsadóit elérhetőségeinken, írjon nekünk e-mailt az info@psprodukt.hu címre, vagy hívja a +36 (20) 471-4876 mobilszámot.

 

Posted in Egyéb.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>