Fotózásra biztatják a hajdú-bihari iskolásokat

2018 a családok éve! A Hajdú-Bihar megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház szervezésében meghirdetjük a „Kamera Família” című kreatív fotópályázatunkat, Hajdú-Bihar megyei általános iskolák alsó tagozatos diákjai részére.

Nevezni az alábbi témakörben lehet: Nyári családi fotó

A pályázatra olyan fotókat várnak, amelyek megjelenítik a pályázó diák egyik kedves nyári emlékét. A pályázat részeként benevezett fotó mellékleteként küldeni kell szöveges tartalom formájában (minimum fél – maximum egy oldalban) összefoglalva, hogy miért kedves a pályázó számára a nevezett kép, miért tetszik az adott fotó; milyen élményt jelentett számára az adott pillanat, vagy esemény.

A pályázatra nevezett fotókat szakmai zsűri értékeli és bírálja el. Az első, a második és a harmadik helyezettek értékes díjakat kapnak.

A beérkezett fotók megtekinthetőek lesznek az Egyenlő Esély Egyesület honlapján, és facebook (www.fb.com/eselyteremto.iroda és a www.fb.com/egyenloeselyegyesulet) oldalakon.

Technikai kritérium: A digitálisan megküldött fotókat jpeg formátumban kérjük megküldeni. Valamint a pályázati adatlap kitöltése.

Az adatlap a http://egyenloesely.hu/2018/06/01/kamera-familia/ címen elérhető.

Nevezési határidő: 2018. szeptember 14. (péntek) 12:00

A pályázat benyújtása:

  • elektronikusan az hajdu.eselyhaz@gmail.com email címre megküldve, vagy
  • személyesen az Ifjúsági Házban található irodánkban (Debrecen, Simonffy u. 21.)

A pályázat során felmerülő kérdéseket a +36 20 263 7555 telefonszámon, vagy a hajdu.eselyhaz@gmail.com címre várjuk.

forrás: dehir.hu/egyenloesely.hu

Posted in Találja meg a legfrissebb pályázati hírek között az Ön vagy Cége számára nélkülözhetetlen információkat..