LEADER Források 2014-2020

Az Irányító Hatóság az 5/2014. (II. 6.) IH Közlemény alapján előzetes jóváhagyásban részesült egyesületek részére tájékoztató jelleggel közzé teszi a 2014-2020 közötti EMVA társfinanszírozással megvalósuló Vidékfejlesztési Program 6. prioritásán belül rendelkezésre álló Helyi Fejlesztési Stratégia tervezését megalapozó indikatív keretösszegeket.

A megállapított keretösszeg tartalmazza a Helyi Fejlesztési Stratégiák megvalósítására vonatkozó fejlesztési forrásokat (19.2 alintézkedés), valamint a működési és animációs költségekre (19.4 alintézkedés) biztosított forrásokat. A Vidékfejlesztési Program alapján ezen keretösszeg 15%-a fordítható működési és animációs költségekre a 2014-2020 közötti programozási időszakban.

A megállapított keretösszegek nem tartalmazzák a Vidékfejlesztési Programban foglalt LEADER előkészítő támogatást (19.1 alintézkedés) és az együttműködési tevékenységekre (19.3 alintézkedés) biztosított forrást.

Az indikatív keretösszegeket a vonatkozó IH közlemény tartalmazza!

Az IH közlemény elérhető itt: IHk_2015_022_(V_18)_IHkozlemeny

 Az IH közlemény tájékoztató jellegű. A végleges keretösszegeket a Vidékfejlesztési Program Európai Bizottság általi elfogadását követően teszi közzé az Irányító Hatóság.

 Találja meg a legfrissebb pályázati hírek között az Ön vagy Cége számára nélkülözhetetlen információkat.

forrás: umvp.kormany.hu

Posted in Találja meg a legfrissebb pályázati hírek között az Ön vagy Cége számára nélkülözhetetlen információkat..