Civil szervezetek figyelem! Megjelent a NEA “működési célú támogatása 2016.” című pályázati kiírás!

Megjelent az Emberi Erőforrások Minisztériuma által biztosított forrásból, a Nemzeti Együttműködési Alap 2016. évre vonatkozó NEA-16-M jelű „Civil szervezetek működési célú támogatása 2016.” című pályázati kiírása. A pályázat célja a magyar nemzeti civil önszerveződés működésének támogatása, a civil társadalom erősítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásainak kiteljesedésében való segítése, a civil szervezetek működési költségeihez való hozzájárulása és finanszírozása révén. A korábbi évekhez hasonlóan a pályázatok lebonyolításával kapcsolatos feladatokat az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő látja el.

A pályázatokat legkésőbb 2016. január 4. és 2016. január 7. között, a pályázati kiírásban megadott kollégiumonként eltérő időpontokban, kizárólag az Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszeren keresztül (EPER-ben) lehet benyújtani. Egy pályázó szervezet egy pályázatot nyújthat be NEA-16-M kategóriák keretében.

A pályázatok benyújtása során, a jelen pályázat beadása napjáig a pályázónak egyszeri és egy összegű pályázati díjat kell megfizetnie kizárólag banki átutalással, melynek összege 2.000 Ft.

A pályázati kiírás keretében benyújtott pályázat benyújtásához önrészként a támogatási összeg legalább 10 %-át saját forrásként szükséges vállalni. A maximális támogatási intenzitás mértéke: 90 %.

Pályázat során benyújtandó dokumentumok:

  • kedvezményezett nyilatkozata (hivatalos képviselő által aláírva) a pénzben, pénzforrásban vagy pénzeszközben vállalt önerőről,
  • utolsó lezárt üzleti évről szóló számviteli beszámoló (amennyiben a www.birosag.hu oldalon nem érhető el),
  • utolsó üzleti évről szóló számviteli  beszámoló letétbehelyezéséről szóló igazolás,
  • pályázati díj befizetését  igazoló banki dokumentum  (banki  átutalási  megbízás, bankszámlakivonat nyitó- és záró egyenleggel.

A pályázati kiírást letöltheti a linkre kattintva: Pályázati kiírás

A pályázati útmutatót letöltheti a linkre kattintva: Pályázati útmutató

Találja meg a legfrissebb pályázati hírek között az Ön vagy Cége számára nélkülözhetetlen információkat.

Posted in Találja meg a legfrissebb pályázati hírek között az Ön vagy Cége számára nélkülözhetetlen információkat..